YOUR STORY PLAYS HERE
Home » Categories » ZEPLAY

Sequences created by Export: Melt function have no number assigned by default

Summary

When the Export: Melt function creates a sequence, it does not assign a number automatically.

Applies to

  • ZEPLAY 3.0.0

Symptoms

  • Sequences created by Export: Melt function do not get a number assigned automatically.

Cause

This issue was introduced as part of the redesign of the Export: Melt functionality that was part of ZEPLAY 3.0.0.

Workaround

  1. Manually assign a number to your Melt sequences if required.

Additional Information

Pending This software behavior has been identified as a bug that will be fixed.  It has been assigned case number 8310.

Fixed This bug has been fixed internally and is awaiting release.

Released A fix for this bug has been released in ZEPLAY 3.0.1 on June 2 2015.

Custom Fields
  • Bug Status: Released
  • Internal Bug ID: 8310
0 (0)
Article Rating (No Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
ProRes MOV files with PCM audio: audio playback sounds like static noise
Viewed 877 times since Thu, Jan 12, 2017
ZEPLAY basic troubleshooting
Viewed 655 times since Tue, Aug 9, 2016
ZEPLAY log files can fill C: drive
Viewed 1022 times since Wed, Sep 24, 2014
ZEPLAY can’t resume into an existing game, won’t start playback after a "Cue Record Failed" error
Viewed 615 times since Tue, Jan 17, 2017
Output preview windows only show VU meters for two channels of audio
Viewed 999 times since Mon, Sep 22, 2014
Clips created by Split Clip function are always Preset at 100% speed
Viewed 822 times since Wed, Sep 24, 2014
Running TRMS Broadcast Products as Active Directory Domain Members is not Supported
Viewed 1710 times since Tue, Sep 1, 2015
Tightrope Media Systems Software End of Life Policy
Viewed 3122 times since Wed, Dec 17, 2014
Why can’t I switch into Jog mode anymore?
Viewed 1052 times since Mon, Nov 24, 2014