YOUR STORY PLAYS HERE
Home » Categories » ZEPLAY

Restarting recording while a clip is loaded in the Editor leads to unexpected behavior

Applies to

  • ZEPLAY 2.1.0-2.1.2
  • ZEPLAY 3.0.0

Symptoms

  • After opening an existing game, if you are controlling the Editor Window when you restart recording, the outputs won't initialize correctly.

Cause

When recording restarts, there are several initialization commands that need to take place internally.  If the Editor is being controlled, some of these initialization commands are sent to the Editor instead of the actual playback channels.

Workaround

If you are currently in this situation, the following workaround will resolve the issue:

  1. Exit ZEPLAY and relaunch it
  2. Re-open the same game
  3. Start recording BEFORE opening any clips in the editor

Additional Information 

PendingThis software behavior has been identified as bug and will be fixed.  It has been assigned case number 8209.

Fixed This bug has been fixed internally as is awaiting release.

Released A fix for this bug has been released in ZEPLAY 2.1.3 on June 2 2015.

Released A fix for this bug has been released in ZEPLAY 3.0.1 on June 2 2015.

Custom Fields
  • Bug Status: Released
  • Internal Bug ID: 8209
0 (0)
Article Rating (No Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
Playing ZEPLAY’s AVI files on other computers
Viewed 945 times since Fri, Sep 2, 2016
Windows Update Driver Searching Interferes with Matrox Driver Upgrade
Viewed 1414 times since Wed, Dec 30, 2015
What types of files can I import into ZEPLAY?
Viewed 1313 times since Tue, Mar 24, 2015
No audio output from ZEPLAY editor window
Viewed 1263 times since Tue, Nov 18, 2014
How do I validate which Matrox card and Firmware version is present in my Cablecast or Flex server?
Viewed 1538 times since Tue, Sep 6, 2016
Tightrope Media Systems Software End of Life Policy
Viewed 5762 times since Wed, Dec 17, 2014
Sequences created by Export: Melt function have no number assigned by default
Viewed 1228 times since Wed, Sep 24, 2014
Clips created by Split Clip function are always Preset at 100% speed
Viewed 1005 times since Wed, Sep 24, 2014
ProRes MOV files with PCM audio: audio playback sounds like static noise
Viewed 1733 times since Thu, Jan 12, 2017