YOUR STORY PLAYS HERE
Home » Categories » ZEPLAY

Output preview windows only show VU meters for two channels of audio

Summary

The output preview window's VU meters only show up for the first and second audio channels.

Applies to

  • ZEPLAY 3.0.0

Symptoms

  • The output preview window's VU meters only show up for the first and second audio channels.
  • The input preview window's VU meters show all four audio channels.

Cause

A software bug was introduced in ZEPLAY 3.0.0 that causes this issue.

Resolution

Pending This software behavior has been identified as a bug and will be fixed.  It has been assigned case number 8396.

Fixed This bug has been fixed internally and is awaiting release.

Released A fix for this bug has been released in ZEPLAY 3.0.1 on June 2 2015.

Custom Fields
  • Bug Status: Released
  • Internal Bug ID: 8396
0 (0)
Article Rating (No Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
ZEPLAY log files can fill C: drive
Viewed 1250 times since Wed, Sep 24, 2014
Submitting a bug report to Tightrope
Viewed 2535 times since Thu, Jan 8, 2015
ZEPLAY basic troubleshooting
Viewed 1023 times since Tue, Aug 9, 2016
How do I validate which Matrox card and Firmware version is present in my Cablecast or Flex server?
Viewed 1641 times since Tue, Sep 6, 2016
Clips created by Split Clip function are always Preset at 100% speed
Viewed 1029 times since Wed, Sep 24, 2014
No audio output from ZEPLAY editor window
Viewed 1286 times since Tue, Nov 18, 2014
Video Processing Engine failed message while archiving to a network share
Viewed 1159 times since Mon, Jan 26, 2015
About Tightrope’s software version numbers
Viewed 4230 times since Wed, Dec 17, 2014
Restarting recording while a clip is loaded in the Editor leads to unexpected behavior
Viewed 1075 times since Mon, Jan 26, 2015