YOUR STORY PLAYS HERE
Home » Categories » Cablecast » SX Series Video Servers

No signal present on SDI Out B of SX2HD server

Summary

When connecting an SX2HD video server, you see valid video on the SDI Out A cable, but no signal on the SDI Out B cable.

Applies to

  • SX2HD Video Server (all versions)

Symptoms

  • Valid video on SDI Out A
  • No Signal on SDI Out B

Cause

The cables on these servers are labeled in a confusing manner.  The video for the second playback channel is present on the SDI Out C / Key cable.  The SDI Out B and SDI Out D / Key cables are not used.

Resolution

Connect to the SDI Out C / Key cable instead.

Additional Information

As of 9/1/2014 Tightrope is relabeling the cables on outgoing SX2HD servers to eliminate this confusion.

0 (0)
Article Rating (No Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
File validation reports ’Obtaining info about this file did not proceed in a timely fashion’
Viewed 2254 times since Mon, Oct 13, 2014
Windows Update Driver Searching Interferes with Matrox Driver Upgrade
Viewed 1376 times since Wed, Dec 30, 2015
How to manually verify a video file’s encoding properties
Viewed 1285 times since Fri, Sep 2, 2016
Checking the health of my server’s RAID (Adaptec Storage Manager)
Viewed 5620 times since Fri, Jul 10, 2015
How to link a specific video file to a show
Viewed 2190 times since Fri, Sep 19, 2014
playback of H264 content is stuttering in Cablecast
Viewed 1486 times since Fri, Sep 2, 2016
Cablecast 5.2.12 is Released
Viewed 1231 times since Fri, Oct 30, 2015
Encodes fail if the Device File Key contains invalid characters
Viewed 1408 times since Mon, Mar 16, 2015
Playback of files in Cablecast is stuttering consistently.
Viewed 1132 times since Mon, Aug 22, 2016