YOUR STORY PLAYS HERE
Home » Categories » ZEPLAY

Clips created by Split Clip function are always Preset at 100% speed

Summary

When you use the Split Clip function, the resulting clip will be set to roll at a preset speed of 100%.

Applies to

  • ZEPLAY 3.0.0

Symptoms

  • Split clip creates clips that are preset at 100%

Workaround

  1. Use the Editor to change the clip's speed to match what you desire.

Additional Information

Pending This software behavior has been identified as a bug that will be fixed.  It has been assigned case number 8379.

Fixed This bug has been fixed internally and is awaiting release.

Released A fix for this bug has been released in ZEPLAY 3.0.1 on June 2 2015.

Custom Fields
  • Bug Status: Released
  • Internal Bug ID: 8379
0 (0)
Article Rating (No Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
ZEPLAY Updates - Version 3.1.0 is Released
Viewed 1338 times since Wed, Jan 20, 2016
Submitting a bug report to Tightrope
Viewed 2466 times since Thu, Jan 8, 2015
No audio output from ZEPLAY editor window
Viewed 1262 times since Tue, Nov 18, 2014
Video Processing Engine failed message while archiving to a network share
Viewed 1129 times since Mon, Jan 26, 2015
About Tightrope’s software version numbers
Viewed 4108 times since Wed, Dec 17, 2014
Output preview windows only show VU meters for two channels of audio
Viewed 1219 times since Mon, Sep 22, 2014
Restarting recording while a clip is loaded in the Editor leads to unexpected behavior
Viewed 1049 times since Mon, Jan 26, 2015
ZEPLAY basic troubleshooting
Viewed 965 times since Tue, Aug 9, 2016
How do I validate which Matrox card and Firmware version is present in my Cablecast or Flex server?
Viewed 1538 times since Tue, Sep 6, 2016