YOUR STORY PLAYS HERE
Home » Categories » Multiple Categories

Cablecast SX Known Issues

Applies to

  • Cablecast SX Video Servers

Answer

Under rare circumstances, noticeable video corruption and audio noise may be visible on two of the server's outputs.  This situation seems to only occur after a reboot of the server.  To resolve this issue, reboot the server a second time.  We have a lead on a resolution for this issue, and expect it to be resolved in the future. 

5 (1)
Article Rating (1 Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Related Articles RSS Feed
How do I update Quatech USB to Serial Drivers and Firmware
Viewed 2084 times since Thu, Jan 8, 2015
File validation reports ’Obtaining info about this file did not proceed in a timely fashion’
Viewed 1628 times since Mon, Oct 13, 2014
Network interface binding for Cablecast Device Control
Viewed 953 times since Wed, Dec 14, 2016
Show does not appear in the Show Bin when adding it from the Show Record
Viewed 1389 times since Mon, Oct 6, 2014
Cablecast may create two copies of a new Show
Viewed 972 times since Tue, Feb 3, 2015
h.264 files with AAC audio may fail to play with a 0x89998049 error
Viewed 1002 times since Thu, Oct 9, 2014
Submitting a bug report to Tightrope
Viewed 1812 times since Thu, Jan 8, 2015
Cablecast 5.2.12 is Released
Viewed 822 times since Fri, Oct 30, 2015
Instructions for upgrading to Cablecast 6.0 from Cablecast 5.3+
Viewed 1061 times since Tue, Sep 15, 2015